Cachet verzorgt vanaf februari 2017 diverse workshops en trainingen voor Cachet modellen.

 

We starten vanaf 2017 ook een junior modelworkshop voor modellen vanaf de leeftijd 14 jaar. Deze zal ingedeeld worden in fases want wij willen altijd eerlijk zijn over je kansen om model te zijn. Het kan dus zo zijn dat je niet alle fases kunt volgen. Wij willen zorgen dat je een persoonlijke groei hierin doormaakt. Van "onzeker en verlegen" naar een POWER vrouw of man, dat is onze visie!

We starten ook met een kidsworkshop voor de kids van Cachet vanaf de leeftijd 5 jaar. Deze workshop is op vrijdag middag van 16.00 uur tot 17.45 uur. Deze workshop wordt maandelijks gegeven, deelname is enkel mogelijk voor de kindermodellen van Cachet.

Bij alle workshops is deelname enkel mogelijk als je bij Cachet al toegelaten bent als model. Een persoonlijke intake en persoonlijk advies is altijd noodzakelijk vóór deelname aan een workshop. 

Wil je op de hoogte gehouden worden van de workshops en portfolio fotografie dan kun je een mail sturen naar:

workshop@cachetmodels.nl

Dan ben je er ook gegarandeerd van dat je als één van de eerste de info gaat ontvangen. Wij hebben per workshop beperkte plaatsen dus Vol = vol want iedereen verdient persoonlijke aandacht bij deelname.

Cachet geeft ook kinderfeestjes met catwalk training, persoonlijke introductie en een echte show. Deze feestjes worden gegeven aan kinderen vanaf 6 jaar. Per kind koste het € 10,- met een minimaal bedrag van € 75,- en reiskosten vanaf Eindhoven. Wil je meer informatie over de kinderfeestjes mail dan naar carla@cachetmodels.nl

 

Tot snel weer.

 

Vriendelijke groeten,

Cachet team

Telefoon 040-2116900