Over Cachet

Al meer dan 27 jaar een begrip...

Cachet International BV is een gerenommeerd modellenbureau, gespecialiseerd in modelmanagement, fotografie en shows. Ons modellenbestand start bij de baby's vanaf 6 weken en ons oudste model is 84 jaar op dit moment. Voor de New Faces organiseren wij introductie reizen naar Parijs en Milaan.  De Commerciële Division is voor de leeftijd 18 tot 88 jaar, zowel ervaren als beginnende modellen staan ingeschreven. 

Cachet bestaat hedendaags uit vijf afdelingen:


- Special Division: richt zich op vraag en aanbod betreft commerciële fotografie en modellen met de juiste ervaring en maten. Onze specials hebben een ruime fotografie ervaring. Leeftijd vanaf 18 jaar.


- Streetcast Division: richt zich op vraag en aanbod betreft commerciële fotografie en modellen die net starten en/of niet de juiste lengte en/of maten hebben. Streetcast = vrij vertaald; mensen van de straat. De situaties die wij fotograferen hebben betrekking op diverse onderwerpen, leefwijzen en werksituaties van de algehele bevolking in Nederland. Dus zowel de bakker, een stratenmaker, als een moeder met kinderen, opa, oma of een heel gezin hebben we hiervoor nog steeds nodig! Leeftijd vanaf 18 jaar.


- Kids Division: richt zich op vraag en aanbod betreft commerciële fotografie en modellen in de leeftijdscategorie 0 tot 15 jaar.


- Vanaf 14 jaar maken wij een selectie voor de New Faces. Bij de leeftijd van 15 tot 18 jaar kun je enkel ingeschreven worden met de juiste lengte, uitstraling en maten. Het is niet erg als je als New Face veel moet leren of nog verlegen bent. Wij helpen je graag. Nadat je als New Face veel reactie's hebt ontvangen groei je door naar de Fashions.


- Show & Event Division: richt zich op vraag en aanbod betreft shows & evenementen, coördinatie, regie van A tot Z.Cachet is altijd op zoek naar nieuwe gezichten. Je hoeft geen maatje 34 te hebben om model te kunnen worden. Een aparte look, een gezicht vol met sproetjes, modellen met rood haar…zoveel mensen en zoveel schoonheden, die wij graag willen vertegenwoordigen. 

Vriendelijke groeten,
Cachet Team